Globalna Mapa Sezona 8

Dragi Spartanci i Spartanke, nije prošlo mnogo vremena od zadnje globalne, a eto, već je nova sezona pred vratima. Nakon odlične sedme sezone i ulaska u TOP 20 na tier VIII fronti, vraćamo se jači nego ikad…  [SP_SQ]

 

 

 

 

Velike pobjede i bitni porazi, jake alijanse i tri partije u isto vrijeme, zaključani tenkovi, obrane i napadi pa čak i neki goldi…. vratila nam se globalna mapa. Od ponedeljka 9.4.2018 opet je vrijeme da odmjerimo snage na tier VIII fronti. Uz podršku naših field komandira i odaziv vojnika u čim večem broju, mogućnosti su beskrajne, idemo po TOP 10! Naravno, naš trud nije uzaludan i rezultati sa sobom nose nagrade:

– GOLD

 

 

– Nagradna Kamuflaža (sve nacije, ljeto)

 

– Medalje

 

– Amblem

 

– Vječna čast i slava!

Sedma sezona donjela nam je nekoliko odličnih stvari, više od 15000 golda, permanentne kamuflaže za svaku naciju, season elite medalju (naravno bili smo u top 10% klanova na serveru) te nove alijanse i prijateljstva. Ovim putem se zahvaljujem svim članovima, koji su dali svoj obol da bi se to ostvarilo, kako i klanovima s kojima smo surađivali preko 40 dana, hvala  svima!

( [EX3AM], [GR-W], [RANGR], [GOP], [_RIO-], [LE7S] )

Za sve dodatne informacije, obratite se vodstvu klana!
[SP_SQ]

 

Leave a reply